BIZARNA SCENA U SUPERMARKETU: Baba odglumila POVREDU ZA OSKARA, krenula da se "ruši", a nije videla KAMERU iza sebe
Gluma za Oskara, Foto: Printscreen / Tik Tok / metrouk

VIDEO

BIZARNA SCENA U SUPERMARKETU: Baba odglumila POVREDU ZA OSKARA, krenula da se "ruši", a nije videla KAMERU iza sebe

Zahtevala je 10.000 funti nadoknade

Objavljeno:

Nesvakidašnja priča zabeležena je u Velikoj Britaniji, a epilog je dobila na sudu.

Tereza Birč je ušla u lokalnu prodavnicu u priobalskog gradu Pejnton, a nakon nekoliko trenutaka se srušila. Pored nje nije bilo zaposlenih niti drugih kupaca.

@metrouk CCTV caught the moment a woman staged a fake accident to try and claim £10,000 in injury compensation. Iceland has shared the footage which they said made it 'crystal clear' the whole thing was planned and staged. She's narrowly avoided jail and has been ordered to pay over £17,000 in court costs. #fy #fyp #caughtoncamera #cctv #supermarket #iceland #supermarkettiktok #fraud #compensation #uknews #viral ♬ original sound - MetroUK

Tereza je podnela tužbu i zatražila nadoknadu od supermarketa zbog “povrede desnog kolena i leve šake”, ali nije računala da se snimljena nadzornom kamerom, prenosi The Sun.

Ona je tvrdila da je “nogom zakačila ostavljenu torbu”, nakon čega je pala. Zahtevala je 10.000 funti nadoknade, ali je video-materijal pokazao drugačije.

Jasno se vidi kako hoda i “planirano pada na pod”, tako da je sud odbacio tužbu, ali to nije kraj.

Žena je dobila uslovnu zatvorsku kaznu od četiri nedelje, a naloženo joj je da plati sudske troškove supermarketa koji premašuju 17.000 funti.

BONUS VIDEO:

06:36

NASTAVLJA SE ESTRADNI RAT Đurićka uporedila Katarinu Živković sa MACOM DISKRECIJOM! ODLEPIĆE kad čuje šta je starleta REKLA O NJOJ

(Espreso / Telegraf / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.